Перейти до вмісту
scrollfee
UK

Підтримка

Чим ми можемо допомогти?

Напишіть нам електронного листа, і ми вам відповімо. За можливості вкажіть модель iPhone, версію iOS і версію Scrollfee. Ніколи не надсилайте паролі чи особисті фото.

info@odbs.tech

Поширені запитання

Як надати Scrollfee доступ до «Екранного часу»?

Scrollfee запитує доступ до «Екранного часу» під час першого запуску; підтвердьте його за допомогою Face ID, Touch ID або коду допуску. Якщо ви відмовили в доступі або вимкнули його, торкніться «Відкрити Параметри» в Scrollfee і дозвольте доступ до «Екранного часу», а потім знову виберіть застосунки. Без цього доступу Scrollfee нічого не може заблокувати.

Чому я не можу відкрити застосунок?

Його блокує правило: розклад, денний ліміт, сеанс фокусування або порожня батарея. Торкніться «Заробити час» на екрані Scrollfee поверх застосунку, а потім відкрийте сповіщення, щоб вибрати завдання. Дозвольте сповіщення для Scrollfee, щоб ця кнопка могла повернути вас у застосунок. У безкоштовному плані кількість розблокувань за завдання на день обмежена; коли їх буде використано, вони повернуться наступного дня.

Як працює екстрена перепустка?

Екстрена перепустка — частина суворого режиму. Скористайтеся нею з екрана Scrollfee поверх заблокованого застосунку або зі сторінки розблокування: вона знімає всі блокування на 15 хвилин, раз на день. Scrollfee не обмежує функцію «Екстрений виклик — SOS» на iPhone.

Як заблокувати когось або поскаржитися?

Відкрийте «Друзі», торкніться меню поруч із людиною і виберіть «Заблокувати» або «Поскаржитися». Скарга також блокує людину. Те саме можна зробити із запрошення, перш ніж прийняти його. Заблоковані люди не можуть запрошувати вас чи надсилати вам запити, і їм про це не повідомляють. Щоб скасувати блокування, відкрийте список «Заблоковані» і торкніться «Розблокувати». Про порушення також можна повідомити на info@odbs.tech.

Як видалити обліковий запис і дані?

Видаліть обліковий запис у налаштуваннях облікового запису в Scrollfee. Це видалить ваш обліковий запис і пов’язані з ним дані на наших серверах; дані, що зберігаються лише на вашому iPhone, видаляються, коли ви видаляєте застосунок. Перед цим ви також можете завантажити копію своїх даних у застосунку. Якщо ви не можете скористатися застосунком, напишіть на info@odbs.tech з тієї адреси, на яку нам слід відповісти; ніколи не надсилайте паролі чи коди входу.

Як відновити Premium на новому iPhone?

Premium прив’язано до вашого облікового запису Apple. Увійдіть у той самий обліковий запис Apple на новому iPhone і торкніться «Відновити покупки» в Scrollfee. Щоб скасувати підписку, відкрийте «Параметри», торкніться свого імені, а потім — «Підписки».

Як дозволити або вимкнути ШІ-перевірку фото?

Завдання з фотодоказом, виходом на вулицю і читанням призначені для осіб віком від 18 років. Перед першим фото Scrollfee один раз запитує місяць і рік вашого народження та просить дати згоду; якщо вам менше 18 років, ці завдання недоступні, а всі інші завдання працюють як звичайно. Місяць і рік народження не можна згодом змінити в застосунку; щоб виправити їх, напишіть на info@odbs.tech. Якщо ви виберете «Не зараз», ці завдання буде приховано, а все інше працюватиме. Ви можете будь-коли ввімкнути або вимкнути функцію «ШІ-перевірка фото» в розділі «Завдання для розблокування» на головному екрані Scrollfee; після вимкнення фото більше не надсилаються.

Як працює ШІ-перевірка фото